Vaše náměty

redakcesport
@nova.cz

Publikováno 2. 10. 2012
FOTBALOVÁ KŘIVDA

VIDEO: Skandál! Rozhodčí uznal gól, když na hřišti byly dva míče

Zdroj: YouTube.com
Témata:

Finský fotbal řeší skandální výkon rozhodčího v lize. Uznal gól, i když na hřišti byly v jednu chvíli dva míče, což je v rozporu s pravidly. Helsinki díky tomu vybojovaly bod proti týmu Haka.

Podívejte se na tu kuriozitu. Tým Haka se brání a hráč odkopává míč do zámezí. Helsinki normálně rozehrávají aut na půlce hřiště.
 

Potud vše v pořádku. Jenže ve stejnou chvíli se chopí míče jiný hráč Helsinek blíž k brance, akce pokračuje, zaskočení obránci nechápou, co se děje a Helsinki dávají gól.
 

Skandální! Haka okamžitě protestuje. Na hřišti byly v jednu chvíli dva míče, gól tedy neměl platit. Rozhodčí je ale nekompromisní a k úžasu všech gól uznává. Helsinki díky tomu vybojovaly remízu 2:2. Sudího však zřejmě čeká pořádný trest.
 

jpz TN.cz