Vaše náměty

redakcesport
@nova.cz

Aktualizováno 24.2. 2016 13:48
video mládežnická soutěž

Skandál v Lize mistrů: Sudí neviděli gól a poslali dál Chelsea!

Zdroj: Twitter

Mládežnická Ligy mistrů řeší pořádný skandál. A postarali se o něj rozhodčí, kteří dostali na starost osmifinálový duel mezi Chelsea a Valencií. V penaltovém rozstřelu totiž přehlédli jasný a regulérní gól španělského celku, z postupu se následně radovali borci z Londýna.

V normální hrací době skončil zápas nerozhodně 1:1 a o postupujícím nakonec musely rozhodnout penalty. Jako první si míč na značku postavil Charlie Colkett a nezaváhal. Po něm přišel na řadu první hráč z týmu Valencie Alberto Gil. A i on byl úspěšný, ovšem radost velmi rychle vystřídalo rozhořčení…


Gil sice skóroval, ale trefil vnitřní konstrukci branky, a to byl právě kámen úrazu. Rozhodčí si mysleli, že trefil tyč. Osmnáctiletý útočník se nestačil divit, s rozhodnutím arbitrů už ale nic neudělal. Chelsea počáteční výhodu dokázala využít, rozstřel nakonec vyhrála 5:3 a mohla se radovat z postupu!


Není divu, že tenhle moment budil po zápase vášně. Zejména na sociálních sítích. „Skandální!!! Nemohu věřit tomu, co jsem právě viděl…,“ napsal na Twitter kouč Valencie Gary Neville.
 


Hráče Valencie tak bude ještě hodně dlouho mrzet situace z 83. minuty, kdy neproměnili penaltu...
 

pha TN.cz

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.